Nieuwe voorzitter voor K.SK Heist

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 2158
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Nieuwe voorzitter voor K.SK Heist

Bericht door Dabo » 30 jun 2018, 14:40

Jan Scheirs nieuwe voorzitter KSK Heist

De 50-jarige Heistenaar Jan Scheirs is de nieuwe voorzitter van KSK Heist. Hij volgt Patrick Wijns op, die leidde de club de voorbije 22 seizoenen. Wijns wordt ondervoorzitter. Ex-speler Roel Grant wordt lid van de raad van bestuur.

Jan Scheirs is een geboren en getogen Heistenaar. Hij is zaakvoerder van VSE-technologies en voorzitter van VOKA Mechelen-Kempen. Scheirs woont in deelgemeente Booischot-Pijpelheide. “Een groot verleden in het voetbal heb ik niet”, zegt Scheirs. “Mijn zoon van zeven, Maxime, voetbalt hier bij de jeugd. Maar de voorbije zes maand voerde ik intensieve gesprekken met Patrick Wijns, met de andere bestuursleden en ik ben overtuigd. Daarom besliste ik deze uitdaging aan te gaan.”

Patrick Wijns treedt dus terug, al blijft hij wel als bestuurder aan boord. “Ik vind dat het na ruim twintig jaar tijd is voor iemand anders. Maar ik wilde het schip niet stuurloos achter laten, daarom ben ik blij dat ik met Jan Scheirs mijn opvolger kan aankondigen.”

En dan is er nog ex-speler Roel Grant (35). “Ik voel mij geroepen om de bestuursploeg te versterken. Ik ben nu één jaar gestopt met voetballen, nu is het tijd om deze stap te zetten. Als speler kende ik de kleedkamer, nu wil ik ook mee gaan besturen.”

Bron: GVA

https://www.facebook.com/media/set/?set ... b31857f0dd

DAVILA
Berichten: 3317
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: Nieuwe voorzitter voor K.SK Heist

Bericht door DAVILA » 01 jul 2018, 15:11

Moeten we hier blij mee zijn ? Onder de vleugels van vader en zoon Wijns floreerde de club en dit zonder ooit in woelig water terecht te komen... Hulde en een woord van dank aan deze heren die ons tot in tweede klasse brachten, iets wat voor velen onmogelijk leek, is dan ook gepast.
Blij ? Ja omdat ik vermoed dat er met een nieuwe voorzitter ook nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ik kan mij niet inbeelden dat primo Patrick een zinkend schip zou verlaten en secundo dat de nieuwe voorzitter op een zinkend schip zou stappen. Ook Roel gaat niet in het bestuur zetelen om louter aan stervingsbegeleiding te doen.
Het wordt dus hoopvol uitkijken naar de toekomst met een realistische blik zonder wilde dromen van profvoetbal !
De koning is dood, leve de koning ! Succes voorzitter !!!

eSKaa
Berichten: 1159
Lid geworden op: 31 jul 2012, 22:44

Re: Nieuwe voorzitter voor K.SK Heist

Bericht door eSKaa » 01 jul 2018, 15:17

Ik kende de man niet, maar hij is een bezige bij, die van een klein bedrijfje een internationale firma kon maken. Iemand die al die taken combineert, heeft op zijn minst verstand van 'managen'.
Ik kijk vol verwachting uit naar wat komen gaat.
Succes Jan! En bedankt, Patrick!
En ook succes Roel, uiteraard. Ik had van hem deze stap wel verwacht, al ging het iets sneller dan gedacht. Maar jong bloed moet er zijn, en jong bloed brengt ook nieuwe en frisse ideeën met zich mee!

Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 2158
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Re: Nieuwe voorzitter voor K.SK Heist

Bericht door Dabo » 05 jul 2018, 10:00

Afbeelding

Bron: HNB

Plaats reactie