Roel Grant wordt jeugdvoorzitter.

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 2421
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Roel Grant wordt jeugdvoorzitter.

Bericht door Dabo »

In deze bijzondere tijden kondigt K.SK. Heist bijzonder nieuws aan: Roel Grant werd aangesteld als nieuwe Jeugdvoorzitter.

Roel volgt Herman Van Loo op, die met meer dan 20 jaar ervaring als Jeugdvoorzitter van onschatbare waarde is geweest voor onze jeugdwerking. De voorbije twee jaar heeft Herman het Jeugdcomité opnieuw op poten gezet. Bovendien is hij er, samen met de leden van dit comité, in geslaagd om opnieuw het driesterrenlabel van Double Pass te behalen, zodat K.SK. Heist ook de volgende drie seizoenen interprovinciaal jeugdvoetbal kan aanbieden.

De club houdt eraan om Herman ten zeerste te bedanken voor het voortreffelijke werk dat hij heeft geleverd. Hij blijft overigens deel uitmaken van het bestuursorgaan van de club, van waaruit hij onder meer de verdere digitale uitbouw van de club zal ondersteunen.

Onze nieuwe Jeugdvoorzitter heeft als speler alle jeugdreeksen van onze club doorlopen om vervolgens gedurende 16 seizoenen deel uit te maken van de A-kern. Na zijn actieve carrière als speler en een sabbatjaar als supporter trad Roel twee jaar geleden toe tot onze Raad van Bestuur als communicatieverantwoordelijke en juridisch adviseur.

De club wenst hem veel succes bij deze nieuwe uitdaging!

Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 2421
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Re: Roel Grant wordt jeugdvoorzitter.

Bericht door Dabo »

Afbeelding

Bron: HNB

Plaats reactie