KSK HEIST - VW HAMME 1-0

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

KSK HEIST - VW HAMME 1-0

Bericht door DAVILA » 24 okt 2017, 17:23

Binnen vier dagen !

Afbeelding

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door DAVILA » 24 okt 2017, 17:36

Bekendste naam bij Hamme is Luissint, acht jaar KVO waarvan vijf in tweede en drie in eerste (175m/18g), de laatste twee jaar speelde hij daar nog nauwelijks. De laatste twee jaar bij Cercle waar hij ook amper aan de bak kwam (7m).
Ook de trainer is een bekende: Jamaique Vandamme.
Hamme kende een goede start maar verloor zijn laatste twee matchen, weliswaar tegen Dessel en Deinze.

Johan Gazon
Berichten: 275
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door Johan Gazon » 24 okt 2017, 18:58

DAVILA schreef:Bekendste naam bij Hamme is Luissint, acht jaar KVO waarvan vijf in tweede en drie in eerste (175m/18g), de laatste twee jaar speelde hij daar nog nauwelijks. De laatste twee jaar bij Cercle waar hij ook amper aan de bak kwam (7m).
Ook de trainer is een bekende: Jamaique Vandamme.
Hamme kende een goede start maar verloor zijn laatste twee matchen, weliswaar tegen Dessel en Deinze.
Speelt Jeroen Van Der Putte daar niet meer?

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door DAVILA » 24 okt 2017, 19:09

Speelt nu bij Hasselt

Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 2123
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door Dabo » 26 okt 2017, 10:53

Be­hal­ve Da­vid Wijns was ie­der­een be­schik­baar op de dins­dag­trai­ning. Wijns train­de niet we­gens knie­klach­ten. De ge­schors­te Dries Ventô­se mist de match van za­ter­dag te­gen VW Ham­me.

Bron: HNB

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door DAVILA » 26 okt 2017, 16:53

Niet in herhaling vallen
Geschreven door VWatcher
Heist KSKVW Hamme(Voorbeschouwing K.S.K. Heist - VW Hamme)

Met een 2-0 op Dessel en de 0-1 thuis tegen Deinze zijn onze Vigor Wuitens aan twee opeenvolgende nederlagen toe. Toen zij vorig seizoen op de tiende speeldag naar Heist op den Berg trokken hadden zij in de twee daaraan voorafgaande speeldagen eveneens een uit- en een thuiswedstrijd verloren: uit bij Virton en in eigen huis tegen Oudenaarde. De neerwaartse spiraal kon toen bij Heist niet worden gestopt want het werd daar 2-0. Maar laten wij wel wezen, met twaalf punten uit acht wedstrijden ziet het er thans toch beter uit dan met tien punten na evenveel gespeelde wedstrijden vorig seizoen. Al zou een derde nederlaag op rij ons in de stand wel verder doen afglijden naar de onveilige zone.

Van sterkere tegenstanders verliezen is op zich geen oneer en niemand verwacht van een nieuw en jong VW-team dat het de tenoren van de reeks voetballes geeft. Wat wel een beetje steekt zijn de twee gedaanten waaronder onze blauw-zwarten de hoger aangeslagen ploegen partij plegen te geven: tijdens de eerste speelhelft het spel van de tegenstander eerder lijdzaam ondergaan om dan na de rust wilskracht en verbetenheid te tonen. Vaak, om niet te zeggen meestal, is het dan te laat.

Gemiste punten kunnen niet gerecupereerd worden, maar uit opeenvolgende symptomatische nederlagen valt misschien meer te leren dan uit een ongelukkig en dus onverdiend verloren wedstrijd. Vooruitkijken dan maar naar de volgende opdracht.

Op één week na is het precies een jaar geleden dat de VW Hamme bij SK Heist met 2-0 verloor. Wie er nog weet van heeft, zal wellicht beamen dat er daar met iets meer slagvaardigheid een punt had ingezeten en zich tegelijk herinneren dat het uiteindelijk verschil, de stap van de 1 naar de beslissende 2-0, het werk was van de ervaren middenvelder-sterkhouder-spelverdeler Bart Webers. Onthoud alvast dat hij nog steeds bij de zaak is.

Na vier op rij gewonnen wedstrijden – thuis op de openingsdag van de competitie werd het tegen Oosterzonen 4-1 en twee weken later tegen E. Aalst 2-0; uit werd bij Virton gewonnen met 1-2 en bij Geel met 1-3 – voerde Heist de rangschikking aan met het maximum. Met een twee op twaalf na twee verloren wedstrijden (2-4 thuis tegen Lommel en 3-1 uit bij Knokke) en twee gelijke spelen (2-2 thuis tegen Berchem en 1-1 uit bij Seraing op de jongste speeldag) volgde dus een onverwachte terugval. De schade bleef echter beperkt want vanop rang vier bedraagt de puntenkloof met leider Lommel niet eens meer dan drie eenheden, de inzet van één wedstrijd.

Aan een gemakkelijke opdracht mogen onze jongens zich dus allerminst verwachten, maar dat zullen de nadien volgende wedstrijden thuis tegen Geel en uit bij Lommel evenmin of zelfs nog minder zijn. Wie oog heeft voor de verrassende uitslagen die week na week op het bord komen, beseft trouwens dat er dit seizoen zelfs helemaal geen punten voor het rapen zullen zijn. Teveel ploegen zijn echt wel aan elkaar gewaagd.

Met welke spelers onze blauw-zwarten zaterdagavond oog in oog zullen staan, wordt de keuze van Karel Keleman, sinds vorig jaar T1 en coach van de SK Heist. Vrijwel zeker zullen daar nochtans bij zijn: doelman Niels Stroobants (26), die zich in zeven gespeelde wedstrijden tienmaal heeft moeten omdraaien; de verdedigers Stig Engelen (25), die nog geen enkele wedstrijd miste, Daan Materne (19), Roel Tamboer (22), en de Nederlander Robert Roosen, die de jongste twee wedstrijden speelde; de middenvelders Thomas Englebert (24), Jordy Lokando (20), Luca Napoleone (24), Bart Webers (33) en David Wijns (30), die alle vijf in de acht gespeelde wedstrijden van de partij waren en van wie er twee samen tekenden voor zeven doelpunten: onthoud de namen Napoleone, goed voor liefst 5 goals, en van Webers die er toch al weer twee achter zijn naam heeft. Van de aanvallers was alleen Dries Ventose (27) er in iedere wedstrijd bij, maar uitgerekend hij zal er na twee gele kaarten=rood niet mogen bij zijn. Wie als potentiële goalgetters mogen verwacht worden, zijn Curtis Kabeya (23), gecrediteerd met vier doelpunten, en Nicolas Orye (19) al met drie. Wie er in zeven wedstrijden bij was zonder tot scoren te komen, is de jonge Mathieu Troonbeeckx (19).

Een tip voor de supporters: op de website van de Heistse club zijn vrij uitgebreide You tube-filmpjes te bekijken van bijna alle gespeelde wedstrijden. Of daar veel lering uit te halen valt? Belangrijker is dat na twee opeenvolgende nederlagen Vigor opnieuw in gunstige zin verrast. Moeilijk gaat ook. Soms toch.

VWatcher

Bron: site VW Hamme

Johan Gazon
Berichten: 275
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door Johan Gazon » 26 okt 2017, 19:35

Geef toe dat VWatcher een opmerkelijk verstandige mens moet zijn ! (gepensioneerde regent of ex-verkoper van slaapbedden-comfort ;) ?)
Dit is een peil van taalgebruik en intelligent doorzicht :roll: dat we niet gewoon zijn op het Hestse forum !

Enkele voorbeelden:
"Maar laten wij wel wezen, met twaalf punten uit acht wedstrijden ziet het er thans toch beter uit dan met tien punten na evenveel gespeelde wedstrijden vorig seizoen. "
"Gemiste punten kunnen niet gerecupereerd worden..."
"Moeilijk gaat ook. Soms toch."

Prachtig taalgebruik waar zelfs Filip Joos een puntje kan aan zuigen . (geef toe: een prachtig uitspraak van mij !)

Ok...laat het maar vlug zaterdag zijn en Hamme bekampen ! Als ze zo goed voetballen als hun supporters het kunnen uitleggen, moeten we voorzichtig zijn. En zoals VWatcher zegt: "Moeilijk gaat ook. Soms toch." !!!

Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 2123
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door Dabo » 28 okt 2017, 10:24

HEIST

Ploeg­nieuws: Wijns (knie), Ven­to­se (schor­sing) en Claes (con­trac­tuur) ont­bre­ken.

Kern: Stroo­bants, Van Aer­schot, Tam­beur, Lo­kan­do, Roo­sen, En­ge­len, Mat­ter­ne, Engle­bert, We­bers, Na­poléo­ne, Troon­beeckx, Ka­beya, Bou­nou, Orye, Bam­bi Nzan­ga, Reg­nier.

HAMME

Ge­bles­seerd: San­der Clae­ys en Mat­thijs Ver­gey­len.

Op­mer­king: Ley­der valt na een min­de­re pres­ta­tie te­gen Des­sel uit de se­lec­tie. Kur­tu­lus neemt zijn plaats in.

Se­lec­tie: De Vroe, Van Ha­ver, Spelt­doo­ren, De Keersmae­ker, Ver­cruys­se, Kur­tu­lus, Ve­reec­ke, Du­jar­din, Luis­sint, D'Hae­se­leer, Yo­s­hi Ma­ri­ën, Vits, Ivens, Van­dam­me, De Wil­de, De Kuy­per, Van Re­moor­te­re, X

Raul
Berichten: 127
Lid geworden op: 02 aug 2012, 08:47

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door Raul » 28 okt 2017, 13:03

Stroobants - Tambeur Lokando Engelen Matterne - Webers Englebert - Troonbeeckx Napoleone Bounou - Kabeya

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door DAVILA » 28 okt 2017, 14:53

Raul schreef:Stroobants - Tambeur Lokando Engelen Matterne - Webers Englebert - Troonbeeckx Napoleone Bounou - Kabeya
Kan ik mee leven, Orye ipv Kabeya kan ook.

Johan Gazon
Berichten: 275
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door Johan Gazon » 28 okt 2017, 22:31

Wawasmeda ???
Bij het begin van de wedstrijd en bij het zien van de opstelling had ik er geen goed oog in. Als je ziet dat weer onze beste aanvallers allemaal op de bank zitten.
Maar dan begon de ploeg te draaien en kwam kans na kans...die wel vakkundig (?) de nek werden omgewrongen ! Was het pech ? Overhaasting ? De stress om te moeten winnen ? Ik heb dit seizoen onze ploeg nog nooit zo overmachtig bezig gezien...slechts één kans voor Hamme. Hadden we deze match verloren , zou dit wel heel spijtig geweest zijn !
Maar nu...staan we toch mooi te blinken op de tweede plaats en Lommel nog altijd in het vizier met slechts 3 punten voorsprong ! Dit is wel vanavond, want als morgen Dessel wint op Knokke , wippen ze over KSK Heist.
Proficiat aan de ploeg...de trainer...het was een heel leuke match, niet voor hartlijders geschikt, maar spannend !

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door DAVILA » 28 okt 2017, 22:52

En wat was de uitslag eigenlijk Gazon ?
OK, veel kansen, slechte afwerking en een beetje pech, match had na een kwartier gespeeld kunnen zijn: Orye, Troonbeeckx, Napoleone kregen de bal niet tegen de touwen.
Uiteindelijk vijf minuten voor tijd scoort Webers op voorzet van Bounou die op de bank begon net als Lokando.

Johan Gazon
Berichten: 275
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door Johan Gazon » 28 okt 2017, 23:01

DAVILA schreef:En wat was de uitslag eigenlijk Gazon ?
Normaal gezien: 4-0 !!!
En trouwens ...jij was er toch zelf bij....of was je weer naar de WAGs(#) aan het loeren ? :roll:
#= WAGs is een acroniem voor Wives And Girlfriends (Engels, 'Vrouwen en vriendinnen'), dat vooral (maar niet uitsluitend) gebruikt werd door de Engelse boulevardpers (Tabloids) en stond voor vrouwen en vriendinnen van Engelse voetbalspelers.
WAGs - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/WAGs

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: KSK HEIST - VW HAMME

Bericht door DAVILA » 29 okt 2017, 08:44

Johan Gazon schreef:
DAVILA schreef:En wat was de uitslag eigenlijk Gazon ?
Normaal gezien: 4-0 !!!
En trouwens ...jij was er toch zelf bij....of was je weer naar de WAGs(#) aan het loeren ? :roll:
#= WAGs is een acroniem voor Wives And Girlfriends (Engels, 'Vrouwen en vriendinnen'), dat vooral (maar niet uitsluitend) gebruikt werd door de Engelse boulevardpers (Tabloids) en stond voor vrouwen en vriendinnen van Engelse voetbalspelers.
WAGs - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/WAGs
Van boulevardpers gesproken !!! :D

DAVILA
Berichten: 3278
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: KSK HEIST - VW HAMME 1-0

Bericht door DAVILA » 29 okt 2017, 08:46

Voor wie niet weet wat doen vandaag: Berchem-Deinze om 15h

Deinze is onze volgende tegenstander met ene Challouk in de rangen...

Plaats reactie