U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Plaats reactie
hesteneer
Berichten: 1155
Lid geworden op: 06 aug 2012, 10:10

U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Bericht door hesteneer »

Beste,

De kogel is door de kerk!
Onze sporza wedstrijd, waar al redelijk wat inkt over gevloeid is, gaat door op vrijdag 15/3 om 19.30 . Diezelfde dag is er de eetdag van de supportersclub Blauw Wit Groen, waardoor het wel eens een heel drukke vrijdag avond kan worden op het sportcentrum!
Wat staat er allemaal te gebeuren:

*A kantine is voor de mensen die naar de match komen kijken, ook in het "barrakske" zal er speciaal bier te verkrijgen zijn, dit deels tvv de vzw Beyond The Moon
*inkom bedraagt 3 euro
*Oplopen wordt gedaan door de U8 en U9 spelertjes
*Onze spionkop is gemobiliseerd, net zoals de A en B ploeg én hopelijk zoals zoveel mogelijk jeugdspelers en ouders!
*2 bussen bezoekende supporters
*Supporters gebruiken de grote tribune + staanplaats. Spionkop staat in ons bezoekersvak. Eters van BWG gebruiken de nieuwe tribune en mogen gratis naar de match kijken.
*LIvestreaming op sporza website, vermelding in het journaal én wss sportweekend
*Aanwezigheid van tal van analisten...wie weet ik ook nog niet
*Match wordt aangevat als een match van de eerste ploeg: wedstrijdblad, stadionomroeper, persconferentie na de match (lap),...
*Aftrap wordt gegeven door...…..een zeer speciaal iemand

Tip: kom tijdig naar het stadion zodat er eerst nog wat pintjes kunnen genuttigd worden!!!!!

MAAAAR het allerbelangrijkste: laat het 1 groot feest worden, een feest dat die 15 en 16 jarige kleppers nooit meer zullen vergeten, en niet te vergeten...toon respect...respect voor de tegenstander én respect voor de mensen van Beyond The Moon, die zich dagelijks inzetten voor zieke kindjes...uiteindelijk draait alles daar om...

Gegroet en alvast bedankt,

Bart Bosmans
Trainer U17 regionaal
DAVILA
Berichten: 4110
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Bericht door DAVILA »

Proficiat!
Ik kan er spijtig genoeg niet bij zijn.
Maar Gazon gaat wel supporteren voor twee (en pintjes pakken ook :D
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3001
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Re: U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Bericht door Dabo »

PROFICIAT AAN DE NIEUWE VOORZITTER :D :lol: :D :lol: :D
Op vrijdagavond 15 maart spelen onze U17 een wedstrijd in Heist op den Berg.
Niet zo bijzonder hoor ik je zeggen, ware het niet…

De voorzitter van KSK Heist heeft via een online veiling voor het goede doel, “de warmste week”, het Sporza evenement kunnen kopen.
De wedstrijd U17 KSK Heist – KFC Wechelderzande zal live becommentariëerd worden op Sporza radio en er zal een wedstrijdverslag komen in Sportweekend op de VRT.
Ruben van Gucht en nog andere bekende koppen zullen van de partij zijn om interviews af te nemen en commentaar te geven.

KSK Heist gaat deze wedstrijd organiseren als was het een wedstrijd van de A-ploeg (1e klasse amateurs, de vroegere 3e klasse).
Dus ook de spionkop van Heist zal aanwezig zijn en ze proberen zoveel mogelijk supporters te mobiliseren.

Om niet uit de toon te vallen willen we daar zelf ook iets tegenover stellen.
Wij roepen daarom op om met zoveel mogelijk Wechelse supporters, ouders en kinderen/spelers onze U17 ploeg vocaal mee te gaan ondersteunen.
We willen alzo onze U17 ploeg en supporters een onvergetelijke avond bezorgen.
Het jeugdbestuur zal zorgen voor vlaggen en banners.

Hiervoor leggen wij 1, 2, 3,… bussen in om in groep naar ginder te rijden en terug te keren.
De kostprijs hiervan (bus en inkom) wordt volledig gedragen door de club!!
Er zal ook speciaal een kantine voor ons geopend worden.

Vertrekken doen we vanop de parking aan Speelstad tussen 17.30u en 18u. De wedstrijd start om 19.30u of 20u.

Als je wil meegaan, graag een mail, bericht of persoonlijke bevestiging met hoeveel personen je wil meegaan ten laatste op 3 maart.
Daar wij de kosten dragen, zou het leuk zijn dat je ook effectief meegaat als je je inschrijft.

Hopend op super veel supporters,
Met sportieve groeten,
Uw jeugdbestuur!
hesteneer
Berichten: 1155
Lid geworden op: 06 aug 2012, 10:10

Re: U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Bericht door hesteneer »

haha...eeum...ja...da hoeft nu ook weer niet meteen :p
hesteneer
Berichten: 1155
Lid geworden op: 06 aug 2012, 10:10

Re: U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Bericht door hesteneer »

Mooi artikel in HLN vandaag over volgende week vrijdag:


De U17 Regionaal van voetbalclub KSK Heist is op vrijdag 15 maart te bewonderen op sporza.be, met dank aan lokale handelszaak Slaapcomfort Bosmans. De zaak telde 11.000 euro neer voor een rechtstreekse uitzending, die door Sporza werd geveild ten voordele van een goed doel. De vzw Beyond the Moon uit Schriek, organisator van reizen voor gezinnen met een ernstig ziek kind, ontvangt het bedrag.

Sporza organiseerde eind vorig jaar voor de Warmste Week van Studio Brussel een veiling van een rechtstreekse uitzending op hun website. Bieders mochten een wedstrijd en goed doel naar keuze doorgeven. Bij de Heistse beddenspeciaalzaak Slaapcomfort Bosmans bood sales manager Bart Bosmans mee in naam van de zaak. “Een halfuur voor het einde van de online veiling van Sporza stonden we bovenaan met 2.500 euro, maar op een gegeven moment bleef het bedrag maar stijgen. Uiteindelijk trokken we toch aan het langste eind door 11.000 euro te bieden”, legt Bart uit. “Eerlijk gezegd: we hadden geen maximum bedrag voor ogen. Ik ben zelf trainer van de U17 en moest en zou mijn jongens dit cadeau geven. Het is een hele leuke groep.”

De U17, amper één puntje verwijderd van de eerste plaats in hun reeks, neemt het op vrijdag 15 maart op tegen Wechelderzande, de laatste van de competitie. De wedstrijd zal niet alleen live gestreamd worden op sporza.be, maar wordt ook vermeld tijdens het Journaal en in Sportweekend. Online wordt de wedstrijd fase per fase gevolgd en er komen die dag ook enkele Sporza-gezichten langs. “Uiteraard zijn mijn spelers heel enthousiast. Qua motivatie kan dat tellen. Er worden nu niet speciaal extra trainingen ingelast, de jongens trainen sowieso al drie keer in de week. Ze gaan geen slechte beurt maken, daar ben ik zeker van”, zegt Bart. “We doen hier niet alleen de U17 Regionaal een plezier mee, maar het was voor ook ons belangrijk dat we een goed doel konden steunen. Onze keuze viel op Beyond The Moon, een lokaal goed doel en een fantastisch initiatief.”

“We waren heel hard geschrokken toen we het nieuws vernamen. Op een positieve manier dan wel”, lacht Pascale Somers, oprichtster van vzw Beyond the Moon. “Met dit bedrag kunnen we zo’n vier reizen organiseren voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Wij zorgen dan voor het vervoer, de overnachtingen, zakgeld en medische toebehoren. Zo kunnen zij opnieuw de batterijen opladen. Onze vzw ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van giften van particulieren, serviceclubs, bedrijven en scholen. Wij zijn dan ook verheugd dat Slaapcomfort Bosmans ons heeft uitgekozen als goed doel. Het is dankzij steun als deze dat wij al bijna 15 jaar dergelijke gezinnen kunnen helpen.” De wedstrijd van de U17 Regionaal van KSK Heist start op 15 maart om 19.30 uur. Iedereen is welkom op het A-terrein van de club in de Lostraat. De toegangsprijs bedraagt 3 euro. Diezelfde dag is er de eetdag van de supportersclub Blauw Wit Groen.

https://www.hln.be/regio/heist-op-den-b ... ~a685faa4/


we kijken er naar uit ;)
DAVILA
Berichten: 4110
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Bericht door DAVILA »

Hartverwarmend !
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3001
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Re: U17 - Wechelderzande 15/3 19.30

Bericht door Dabo »

Afbeelding

Bron: HNB
Plaats reactie