La Louvière – K.SK. Heist 6-2

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3023
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

La Louvière – K.SK. Heist 6-2

Bericht door Dabo »

Afbeelding
Johan Gazon
Berichten: 585
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: RAAL La Louvière – K.SK. Heist

Bericht door Johan Gazon »

Toch mee te volgen via Facebook !!!
RAAL La Louviére.jpeg
RAAL La Louviére.jpeg (42.8 KiB) 4951 keer bekeken
Johan Gazon
Berichten: 585
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: RAAL La Louvière – K.SK. Heist

Bericht door Johan Gazon »

Marco Calabrese laat weten op Facebook...wel vertaald door Google Translate.. :roll: ..niet altijd te begrijpen...Heist wordt weer vertaald als Overval ! en Boom als Boem !"De 4-4 van boem is een enorme kans voor jullie wolven om op -4 te zitten, is volledig te doen over negen games, vandaag is er een klik nodig die het tegenovergestelde is van de wedstrijd, kom op of het was een klik in de verkeerde richting deze keer zit het in de goed dat je opnieuw moet beginnen een overval te doen en de drie punten te pakken en de overwinningen te ketenen kom op wolven ik geloof in jou 💚 🐺💪"
Johan Gazon
Berichten: 585
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: RAAL La Louvière – K.SK. Heist

Bericht door Johan Gazon »

Spannend wedstrijdje vandaag !!! Beide ploegen staan op 51 punten op gedeelde 4de/5de plaats. Francs Borains staat op de 3de plaats met 55 punten. Dus: als we winnen van Raal La Louviére en Francs Borains verliest van Hoogstraten (een kleine kans, maar je weet nooit) staan wij op 1 punt van de 3de geklaseerde: Francs Borains.

Komaan K.SK Heist !!!
Danneman
Berichten: 94
Lid geworden op: 12 aug 2013, 15:29

Re: La Louvière – K.SK. Heist 6-2

Bericht door Danneman »

heb de match gevolgd op de livestream.We begonnen weer veel te zwak aan de match tegen een snelle en agressieve ploeg.
In het middenveld kwamen we steeds een stap tekort en het was duidelijk dat we op links en rechts vanachter snelheid misten
Bijgevolg gaan we rusten met een nog gevleide achterstand 3-0 (het hadden er ook veel meer kan zijn!
Na de rust probeerde de trainer wat bij te sturen met een extra middenvelder(Hannach) maar het kalf was al lang verdronken!
We beëindigen de wedstrijd met een 6-2 verlies.Het is duidelijk dat de afwezigheid van Wijns en Nijs niet konden opvangen;
Ons middenveld had ook teveel balverlies.
Volledige offday,hopelijk herpakken we ons volgende week.

Komaan KSK!!
Johan Gazon
Berichten: 585
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: La Louvière – K.SK. Heist 6-2

Bericht door Johan Gazon »

Prima live-uitzending via facebook...helder beeld. Maar geen belevenis, geen live geluid of commentaar.
Minder prima waren de resultaten van K.SK Heist: te zwak in verdediging.
Het was wel een sterke en technische tegenploeg.
Even een misstapje...volgende keer beter. We kunnen nog altijd wel opschuiven in het klassement.
Komaan K.SK Heist !!!!

Klassement na 30 speeldagen.png
Klassement na 30 speeldagen.png (136.18 KiB) 4850 keer bekeken
Johan Gazon
Berichten: 585
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: La Louvière – K.SK. Heist 6-2

Bericht door Johan Gazon »

Heist gaat kopje-onder in La Louvière: “We speelden tegen een hele sterke ploeg”


Heist kreeg in La Louvière met 6-2 een zware nederlaag te verduren. Na twintig minuten stond het al 3-0 achter en liepen de Heistenaren continu achter de feiten aan.

“Zij namen een geweldige start”, weet Mathieu Troonbeeckx. “Hun start was verschroeiend en wij waren veel te slap aan de wedstrijd begonnen. Dat vertaalde zich al na twintig minuten in een 3-0 voorsprong voor La Louvière. Pas bij 5-0 kon Brent Peers in de tweede helft tegenscoren, Jef Colman maakte de 6-2. Het is één van de beste ploegen waar we dit seizoen tegen speelde. Ze waren technisch sterk en snel in uitvoering. Dan moet je een hele goeie dag hebben en die hadden we niet. En dan kan je wel eens een pak rammel krijgen.”

De match werd ook achter gesloten deuren gespeeld, een sanctie die de bond de thuisclub oplegde. “We speelden niet in het stadion maar in het fonkelnieuwe oefencomplex”, gaat Troonbeeckx verder. “Een uitstekende accommodatie en we speelden op een kunstgrasveld. Dat was zeker in het voordeel van de thuisploeg, de bal ging aan een razend tempo van voet naar voet. Zij konden hun technische bagage optimaal benutten. Eens de match begint, ben je niet meer bezig of er supporters rond het terrein staan. Het is natuurlijk altijd leuker om in een stadion met publiek te spelen. Zeker in La Louvière dat een grote achterban telt.”

Troonbeeckx kijkt al vooruit naar de twee streekderby’s die er staan aan te komen. Eerst wordt thuis Hoogstraten bekampt en op Paaszondag trekt Heist naar Antwerp B. “Twee ploegen die de punten onderaan nog heel goed kunnen gebruiken. Het zijn vaak de moeilijkste wedstrijden. Dit zware verlies doet niets af aan het gevoel dat we een mooi seizoen spelen. Maar dat gevoel moeten we de komende weken zien te behouden.” (gf)

Nieuwsblad.be
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3023
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Re: La Louvière – K.SK. Heist 6-2

Bericht door Dabo »

KSK Heist slikt zware nederlaag bij La Louvière (6-2): “Tegen dit La Louvière was niets te beginnen”

KSK Heist kwam zaterdagavond van een wel erg kale reis thuis. Op het kunstgrasveld van La Louvière ging Heist met 6-2 onderuit, de zwaarste nederlaag van het seizoen. Cijfers die in schril contrast staan met de rest van het seizoen.

Al van bij de aftrap speelde Heist een verloren partij. Uit de eerste vier kansen scoorde La Louvière op het kunstgrasveld drie keer. Bij 3-0 waren er amper 23 minuten gespeeld. Dan kan je de boel gaan dichtgooien, om de schade te beperken. Maar dat deed Heist niet. Heist speelde zelfs goed mee, het kreeg ook kansen en het scoorde ook nog twee keer. Zo stond er aan het eind een toch wel overdreven 6-2-nederlaag op het bord, maar de cijfers zijn wat ze zijn, natuurlijk.

Superieur La Louvière

“La Louvière was veel te sterk voor ons”, vertelde coach Jo Christiaens ons. “Ze waren technisch sterk, de bal ging vlot rond, ze waren ook nog eens superefficiënt, superieur dus. Het wedstrijdscenario verliep helemaal in ons nadeel. Als je na 23 minuten 3-0 in het krijt staat, kan je alleen maar hopen dat de pletwals stopt, dat het tij keert. Maar dat was dus niet het geval. We hebben onze formatie nog wat aangepast, en uiteindelijk ook nog twee mooie doelpunten kunnen scoren, een doekje voor het bloeden, zeg maar. Nee, tegen dit La Louvière was niks te beginnen.”

Twee eerredders

Ja, dat moeten we Heist dan wel aangeven. Die twee doelpunten staan wel op het bord. “Klopt. Ik kan mijn spelers niks verwijten. Ze hebben uitgevoerd wat ik gevraagd heb. Om bij dit soort ploegen punten te rapen, moet je top zijn, en dat waren we niet. Maar is dat een schande? Nee. Zat er meer in? Nee. Het siert mijn spelers dat ze op zoek zijn blijven gaan naar die eerredder. Het werden er uiteindelijk twee. De wedstrijdmentaliteit zat dus goed.”

Op de volgende speeldag wacht een thuiswedstrijd tegen Hoogstraten. Verwacht je een reactie van de spelers? “Ik ben nu al benieuwd hoe ze op deze nederlaag zullen reageren. die wedstrijd tegen Hoogstraten is weer een heel andere wedstrijd, en we beginnen bij 0-0. Hoogstraten kan het kind van de rekening worden.”

Bron: HLN

La Louvière - KSK Heist 6-2

La Louvière: Herman, Faye (80’ Fiore), Corneillie, Pau, Soumaré (80’ Angiuli), Vanzo, Franco (51’ Nelson Azevedo), Francotte, Gueulette, Badibanga (65’ Bangoura), Calant.

KSK Heist: F. Van Aerschot, Absisan, Sabhaoui, Carrasco (70’ Jannes), Benhamou, Orye (46’ Hannach), Lemmens, Peers, Troonbeeckx (70’ Colman), Vande Cauter, S. Van Aerschot.

Doelpunten: 7’ Badibanga (1-0), 14’ Soumaré (2-0), 23’ Gueulette (3-0), 60’ Badibanga (4-0), 62’ Pau (5-0), 70’ Peers (5-1), 85’ Bangoura (6-1), 87’ Colman (6-2).

Geel: Pau, Benhamou.
Plaats reactie