acteur Rik Verheye en podcaster Sam Kerkhofs nemen amateurclub Sporting Hasselt over

alle overige voetbalweetjes.
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3004
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

acteur Rik Verheye en podcaster Sam Kerkhofs nemen amateurclub Sporting Hasselt over

Bericht door Dabo »

Acteur Rik Verheye en Sam Kerkhofs, vooral bekend van de voetbalpodcast MidMid, nemen samen amateurclub Sporting Hasselt over. Dat melden ze op de Facebookpagina van de club.

Sam Kerkhofs is tevens de oprichter van Sporthouse Group, een bedrijf dat zich aanvankelijk focuste op het beheer van de website en socialmediaplatformen van een aantal topvoetballers. Later werden de activiteiten van het bedrijf uitgebreid naar het beheer van websites, apps en sociale media voor bedrijven als Play Sports, Flanders Classics, AA Gent en Quick Step Cycling Team. Wouter Vandenhaute kocht zich in, Sporthouse Group is bovendien gevestigd in hetzelfde gebouw als Woestijnvis.

Er wordt dan ook volop gespeculeerd dat de overname van Sporting Hasselt het onderwerp zal zijn van een documentairereeks, geïnspireerd door Welcome to Wrexham, een realityserie op Disney Plus dat de lotgevallen van de Welshe traditieclub Wrexham AFC en haar promotie naar het profvoetbal volgt. Wrexham werd in 2020 overgenomen door de Canadees-Amerikaanse acteur Ryan Reynolds en de Amerikaanse acteur Rob McElhenney.

Een filmpje op de facebookpagina van Sporting Hasselt wijst ook in die richting.

Bron: GVA
Plaats reactie