Word jij onze nieuwe locker room manager?

Info, nieuws, weetjes over de club.
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 2979
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Word jij onze nieuwe locker room manager?

Bericht door Dabo »

Vrijwilliger(s) gezocht!

K.SK. HEIST is op zoek naar een verantwoordelijke voor de kleedkamers op het Sportcentrum (Lostraat, Heist-op-den-Berg). De taak betreft een 30-tal uren inzet per week, van eind juli tot eind mei en kan eventueel gespreid worden onder 2 of 3 medewerkers. In dat geval wordt onderling de tijdsindeling afgesproken.

 2.    Taakomschrijving

De locker room manager opent en sluit de kleedkamers bij trainingen en wedstrijden. Hij/zij houdt toezicht op de kleedkamers, staat in voor aan- en uitzetten van de terreinverlichtingen en beheert het trainingsmateriaal van de club. Hij/zij zorgt tevens voor het reinigen en in orde houden van de kleedkamers en douches na gebruik.

 3.    Wat kunnen wij je bieden?

De locker room manager heeft het statuut van vrijwilliger. De club zorgt voor de hierbij passende vergoeding en enkele voordelen in natura (o.a. kledij, gratis toegang voor wedstrijden A-kern…).

 4.    Jouw profiel

Je bent stipt en correct in de uitvoering van taken. Je houdt van netheid en schrikt er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken. Je bent vriendelijk en vlot in de omgang, maar kan ook kordaat optreden wanneer nodig. Je bent graag met kinderen bezig en stelt altijd het goede voorbeeld.

 5.    Interesse?

 Contacteer ons via info@kskheist.be
Plaats reactie