K.SK. Heist - URSL Visé 1-1

Alles over de wedstrijden van Ksk Heist.
Plaats reactie
Raul
Berichten: 152
Lid geworden op: 02 aug 2012, 08:47

K.SK. Heist - URSL Visé 1-1

Bericht door Raul »

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
DAVILA
Berichten: 4130
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: Zaterdag 20/4 om 20u: K.SK. Heist - URSL Visé (+ Interland Veteranen)

Bericht door DAVILA »

Uitslag 1 - 1
Doelpunt owngoal, voorzet van Jannes die via een Vise voet binnen gaat.
Net als verleden week wordt de winning goall gestuit door het kader, Smet op,de kruising in de slotminuten en nu een schot dat de paal treft.
Met die vier punten erbij stonden we derde, nu wordt het een eindplaats in de middenmoot ipv in de subtop. Jammer.
Johan Gazon
Berichten: 577
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: K.SK. Heist - URSL Visé 1-1

Bericht door Johan Gazon »

Schermafbeelding 2024-04-21 om 20.49.07.png
Schermafbeelding 2024-04-21 om 20.49.07.png (123.42 KiB) 153 keer bekeken
We blijven nog altijd in de buurt van de derde of vierde plaats !!! Maar dan moeten er wel meer punten gehaald worden. Zoals je kan zien op het klassement hierboven, dan hebben we de laatste 5 wedstrijden slechts 3 punten gehaald...en dat lijkt me heel slecht !
Dus...een tandje bijsteken !!!
Komaan KSK Heist !!!
Johan Gazon
Berichten: 577
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: K.SK. Heist - URSL Visé 1-1

Bericht door Johan Gazon »

VOETBAL 1STE NATIONALE: HEIST - WEZET 1-1

Heist krijgt kansen bij de vleet, maar blijft steken op gelijkspel tegen hekkensluiter Wezet: “We weten niet meer wat winnen is”

Heist blijft in hetzelfde bedje ziek. Ook tegen hekkensluiter Wezet konden de Zwanen geen zege laten optekenen, ondanks een pak kansen. KSK zit zo aan vijf wedstrijden zonder zege en geraakt niet weg van de zesde plaats.
geert fierens
Vandaag om 15:21

“We hebben kansen genoeg gehad”, opent Maxim Nys. “In de eerste helft stonden de bezoekers nog goed in blok, maar na de rust hebben we een korf aan kansen gehad. Uit zo’n groot aantal hadden we minstens één keer moeten scoren, maar dat was niet het geval. Op de koop toe kwamen we zelfs op achterstand vroeg in de tweede helft. Ik denk dat Wezet in totaal twee kansen heeft gehad. Wij in de tweede helft alleen wel tien. Matt Jannes maakte nog gelijk, al werd zijn voorzet door een tegenspeler in doel gekopt (de goal kwam op naam van Gédeon Tshiabuiye, red.).”

En zo wacht Heist nu al weken op een overwinning. “Na onze geweldige zege bij La Louvière, de enige nederlaag van de kampioen nota bene, weten we niet meer wat winnen is. We speelden de voorbije weken tegen Winkel Sport en Dessel een match onder niveau. Maar van de andere partijen kan je dat niet zeggen. Een eindeseizoensgevoel en een gebrek aan efficiëntie zijn voor mij de oorzaken van de mindere resultaten. Alle ploegen rondom ons pakken punten, we staan op de zesde plaats. En net nu wacht ons met Virton de verste verplaatsing. Wie weet geeft die match de extra prikkel en knopen we weer aan met een zege?”, hoopt Nys.

Coach Maxime Annys betreurt eveneens het gelijkspel. “We gaan richting het einde van de competitie en dan hoop je toch nog op een aantal zeges. Dit is een wedstrijd die we altijd moeten winnen. Het zit ons bij de afwerking ook niet altijd mee en op die manier vergeten we onszelf te belonen.”

Bron: Nieuwsblad be
Plaats reactie