RE Virton - K.SK. Heist 4-2

Alles over de wedstrijden van Ksk Heist.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3008
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

RE Virton - K.SK. Heist 4-2

Bericht door Dabo »

M A T C H D A Y ! ! !
💙⚽🤍⚽💚
Vandaag staat onze langste verplaatsing van het seizoen op het programma: Royal Excelsior Virton. De mannen van de Gaume beleven een al bij al sportief zorgeloos seizoen in de middenmoot. Vorige week gingen ze wel met 1-3 winnen bij Lokeren-Temse en ze zijn al 5 wedstrijden op rij ongeslagen.
Onze ploeg zal de rug moeten rechten om niet voor niets een halve dag in de bus te zitten en het 0-1 verlies uit de heenwedstrijd te compenseren...
Komaan, SK!

Afbeelding
DAVILA
Berichten: 4135
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: RE Virton - K.SK. Heist 4-2

Bericht door DAVILA »

Droge 4-2
We moeten ons nog reppen om in de linkerkolom te eindigen
Johan Gazon
Berichten: 582
Lid geworden op: 12 aug 2017, 13:48

Re: RE Virton - K.SK. Heist 4-2

Bericht door Johan Gazon »

R. Excelsior Virton wint spektakelwedstrijd van KSK Heist
R. Excelsior Virton heeft zaterdag een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen KSK Heist te winnen met 4-2. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0.


Bron: RBFA app GVA


R. Excelsior Virton kwam op voorsprong toen Chris-Vianney Goteni scoorde na 19 minuten. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mayron De Almeida en bouwde de marge verder uit. Nasro Bouchareb voerde de score verder op in de 71ste minuut. Ibtoihi Hadari bouwde de voorsprong uit in de 75ste minuut. Met nog zes minuten te spelen verkleinde Jef Colman de achterstand voor KSK Heist. KSK Heist deed de tegenstander nogmaals pijn in de 90ste minuut van de wedstrijd toen Redouan Benhamou scoorde, maar KSK Heist was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dat betekent dat R. Excelsior Virton nu zesde wedstrijden op rij ongeslagen is. KSK Heist heeft al zes wedstrijden op rij niet gewonnen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft R. Excelsior Virton drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl KSK Heist twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

Cappellen FC is de volgende tegenstander voor R. Excelsior Virton in de uitwedstrijd. KSK Heist speelt een uitwedstrijd tegen Hoogstraten VV. Beide wedstrijden worden op zaterdag 4 mei om 20 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 19' Goteni 1-0, 57' De Almeida 2-0, 71' Bouchareb 3-0, 75' Hadari 4-0, 84' Colman 4-1, 90' Benhamou 4-2.

GELE KAARTEN: 12' Troonbeeckx (KSK Heist), 43' Karamoko (R. Excelsior Virton), 61' Sabhaoui (KSK Heist), 68' Mokdad (R. Excelsior Virton), 84' Vande Cauter (KSK Heist), 88' Genève (R. Excelsior Virton).
DAVILA
Berichten: 4135
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: RE Virton - K.SK. Heist 4-2

Bericht door DAVILA »

2 op 18 de laatste zes matchen.
Met de vertrekkers van verleden jaar en tot dusver dit jaar gaan we geen potten breken…
eSKaa
Berichten: 1398
Lid geworden op: 31 jul 2012, 22:44

Re: RE Virton - K.SK. Heist 4-2

Bericht door eSKaa »

Enkele weken geleden praatten we nog over een eventuele topmatch tegen Hoogstraten voor de 'Amateurtitel'. Intussen halen we amper punten, omwille van welke reden dan ook. Het kan verkeren...
Over het algemeen een goei seizoen gedraaid, en de 2e helft zelfs een pakket nieuwe supporters opengetrokken. We kunnen -mits een mirakel- nog in de top 5 eindigen, maar ook rond plaats 13, wat toch een fout beeld geeft van het gespeelde seizoen in mijn ogen. Al hadden we dikwijls beter moeten doen met de kwaliteit die we in huis hebben.

Bon: binnen 10 jaar klapt niemand meer over dit seizoen, dus, uitspelen, en binnen enkele maanden het nieuwe seizoen aanvatten. Bij voorkeur met een duidelijk doel: willen we top 5 spelen? Willen we de beste amateurclub worden? Willen we meedoen voor de titel?

Volgende week op Hoogstraten nog ne keer present, hopelijk met ne schone hoop erbij, en dan zit wat mij betreft het seizoen erop. De laatste thuismatch ben ik elders nodig.
DAVILA
Berichten: 4135
Lid geworden op: 06 aug 2012, 23:59

Re: RE Virton - K.SK. Heist 4-2

Bericht door DAVILA »

Ik herhaal als die bal op kruising en paal in de laatste twee thuismatchen binnengaan stonden we drie speeldagen voor het einde derde, zo relatief is het allemaal.
Volgend seizoen met welke plog ?
Is voorlopig koffiedik kijken…
Plaats reactie