Ladies: Tienen - KSK Heist: 4-0!!

Free
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 dec 2012, 17:46

Ladies: Tienen - KSK Heist: 4-0!!

Bericht door Free »

De topper tegen Tienen is Heist niet goed bekomen. De ladies gingen zwaar onderuit tegen Tienen (al is 4-0 een overdreven score).

De eerste goede kans was voor Tienen, maar Willeke bracht knap redding. Zowel Tienen als Heist hadden nog enkele kleine kansen, maar altijd was er wel een verdediger of de keeper die in de weg stond om de score te openen.
Iets na het half uur was het voor de eerste keer raak. De bal wijkt af op een Heistse rug, en gaat zo ongelukkig in doel. 1-0 is dan ook de ruststand.

In de tweede helft begint Heist goed. Een gelijkspel zou op dat moment zeker en vast verdiend zijn! Maar zoals men zoveel zegt, valt dan de goal aan de overkant. Een speelster van Tienen omspeelt de verdediging en werkt beheerst af. 2-0 en nog een kwartiertje te gaan.
De kopjes bij Heist gingen naar beneden, terwijl Tienen vleugels kreeg. Dezelfde speelster kan even later nog eens scoren, 3-0. In de laatste minuut legt zij ook haar 3e doelpunt (4-0) in het mandje.

Ik denk wel dat ik kan zeggen dat Tienen de verdiende winnaar is, maar dat het nu een serieuze afstraffing lijkt.

Volgende week moet Heist naar Mons (Bergen). Dit is eveneens een moeilijke verplaatsing. Hier heeft Tienen vorige week punten laten liggen. Hopelijk kunnen onze ladies revanche nemen op het puntenverlies van afgelopen zondag!
Plaats reactie