Ladies: Bergen - Ksk Heist 1-6

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dabo
Beheerder
Berichten: 3005
Lid geworden op: 31 jul 2012, 20:48

Ladies: Bergen - Ksk Heist 1-6

Bericht door Dabo »

Heist blijft op tweede plaats

Heist blijft op tweede plaats. KSK Heist won met overtuigende 1-6 cijfers bij subtopper Bergen. Leider Tienen behoudt één punt voorsprong. Lierse B verloor met 1-0 tegen Woluwe. Het bedreigde OH Leuven B speelde 0-0 gelijk tegen Waasland-Beveren Sinaai.

Bron: GVA
Free
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 dec 2012, 17:46

Re: Ladies: Bergen - Ksk Heist 1-6

Bericht door Free »

De beelden van de wedstrijd kan je bekijken via:
http://www.telemb.be/content/view/12215/571/
(De beelden zijn te zien na 18 minuten 38 seconden tot 23.00)

Na het verlies tegen Tienen moest Heist zaterdag op bezoek naar Mons. Heist wilde echter de misstap van vorige week rechtzetten. Mons is een moeilijke tegenstander die leider Tienen onlangs nog punten wist af te nemen. En ja, bij een verplaatsing naar Wallonië weet je ook al hoe laat het is…

Heist neemt een blits start. De thuisploeg twijfelt, Heist verovert het balbezit en profiteert optimaal. Na 2 minuten staan onze ladies al 0-1 voor. Niet veel later is er een vrije trap vanop ruime afstand. Hanne neemt deze voor haar rekening en trapt deze mooi onder de deklat binnen, 0-2.
Heist speelt op een hoog tempo. Na een mooie combinatie vliegt de 0-3 al tegen de touwen! Achterin geeft Heist af en toe iets te veel ruimte weg, en Mons kan tegenprikken, maar zonder veel gevaar. De scheids onderbreekt het spel veel en laat de wedstrijd zeker niet ontsporen. Dan is er een speelster van Mons die opzet. Een Heistse verdediger trekt aan de noodrem met een penalty tot gevolg. Willeke stopt deze mooi af. Dit is echter uitstel van executie. Na een vrije trap staat de 1-3 op het bord.
Het is een mooie wedstrijd om volgen, goede combinaties zorgen af en toe voor gevaar. Dit resulteert dan ook nog in een 1-4 ruststand. We hebben al tal van mooie goals gezien.

De tweede helft is nog maar net bezig en het noodlot slaat toe. In een fair kopduel valt een speelster van Mons op de grond. De scheids twijfelt niet en tot ieders verbazing trekt hij de rode kaart. Heist moet met 10 verder. Op dat moment weet je dat het moeilijk wordt om de ruime voorsprong te behouden.
Heist komt echter nooit echt in gevaar. Na een overtreding krijgt een speelster van Mons haar tweede gele kaart. De numerieke meerderheid van Mons is hersteld. Heist is fysiek de sterkere, en kan zelfs nog uitlopen naar 1-5. Net voor affluiten wordt de eindstand, 1-6, vastgelegd. Beide doelpunten werden gescoord met de kop

Deze wedstrijd heeft Heist in de eerste minuten de beslissing gemaakt. De vroege voorsprong gaven ze niet meer uit handen. Zelfs toen ze met 10 tegen 11 aan het spelen waren, hebben de ladies hun kalmte bewaard en kwamen ze er zelfs goed uit. Een sterke prestatie met tal van mooie doelpunten wisten de aanwezige supporters zeker te bekoren.

Heistse Doelpunten:
Jacqueline Van Velthoven: 0-1, 1-4
Hanne Van de Goor: 0-2
Nele Eurlings: 0-3
Els De Preter: 1-5
Eva Swenden: 1-6
Plaats reactie