Dames: KSK Heist - OHL B 4-1

Free
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 dec 2012, 17:46

Dames: KSK Heist - OHL B 4-1

Bericht door Free »

Heist wil voor eigen publiek de 3 punten thuis houden.
De B-ploeg van OHL is gebrand om de 3 punten binnen te halen. Ze komen aan de aftrap met enkele speelster die BENE-liga ervaring hebben.

Het zijn onze dames die het sterkst beginnen aan de wedstrijd. Na een 5-tal minuten kan Hanne een voorzet afleveren, Leen kopt deze simpel binnen, 1-0. Enkele minuten later krijgt Heist een corner. De bal komt bij Lauren terecht die niet twijfelt, 2-0.
Halverwege de eerste helft kan Thaïs zich doorzetten op de linkerkant. Haar voorzet komt bij Leen terecht, die de 3-0 tegen de touwen trapt. OHL kan enkele malen tegenprikken, maar echt gevaar is er niet.

In de tweede helft is het duidelijk dat Heist de wedstrijd rustig wil uitspelen. OHL kan meer dreigen. Een kwartier voor einde kan een speelster van OHL een voorzet binnenkoppen, 3-1. Leen beslist de wedstrijd enkele minuten later definitief. Ze scoort haar 3e doelpunt van de dag, op aangeven van Nele, 4-1.

Volgend weekend is er een weekje rust (interland van de Red Flames, de nationale damesploeg).
De week nadien staat de verplaatsing naar SV Zulte Waregem op het programma, een ploeg die vorig seizoen nog actief was in de BENE-liga.

Doelpunten Heist:
Leen Glazemakers: 3x (1-0) (3-0) (4-1)
Lauren Huys: 1x (2-0)
Plaats reactie