Dames: WB Sinaai Girls - KSK Heist 0-2

Free
Berichten: 16
Lid geworden op: 22 dec 2012, 17:46

Dames: WB Sinaai Girls - KSK Heist 0-2

Bericht door Free »

Onze ladies moesten op bezoek bij het laatst geklasseerde Sinaai. Een tegenstander die daar onterecht staat, aangezien zij vorig seizoen nog de finale van de Beker van België speelde. Ook opmerkelijk is dat nummer 1 en de rode lantaarn in het klassement slechts op 6 punten van elkaar staan, dit na 5 speeldagen.

Heist was gedurende de hele wedstrijd de meest gevaarlijke ploeg. Al zit het geluk hen de laatste weken niet mee. Onze ladies weten het leer niet in de netten te krijgen. Ditmaal was het visier niet scherp gesteld, of stond de keeper van Sinaai in de weg. De Heistse verdediging kwam nooit echt in de problemen. We gingen rusten met een 0-0 ruststand.

In de tweede helft hield Heist hetzelfde tempo aan van de eerste helft. Sinaai kon enkel de boel gesloten houden. Lauren Huys ziet een shot gered uit de winkelhaak. Na een fout van de doelvrouw van Sinaai wordt voor Heist een penalty toegekend. Leen Glazemakers besluit echter naast. Het zou toch niet zijn zeker? Heist voert nadien het tempo op. Sinaai kan enkele malen tegenprikken zonder echt gevaar. Het is Heist die 7' van het einde 0-1 voorkomen. Stien Voorspoels is goed gevolgd en trapt de bal in doel. De klok van 90' stond al even op het bord, als de scheids Sinaai een vrije trap geeft. De bal gaat net naast. Heist probeert de match uit te spelen op balbezit. Ze tikken de bal rond tot deze bij Nele Eurlings beland. Zij waagt een schot op doel en trapt de 0-2 mooi in de winkelhaak. Dit is tevens ook de eindstand.

Na 2 weken "net niet" kan Heist de 3 punten meenemen naar huis. Door deze overwinning maken ze een grote sprong in het klassement. Hopelijk zijn onze ladies nu in gang geschoten om een mooi seizoen te draaien in eerste nationale.
Volgende week komt RSC Anderlecht op bezoek. Hun eerste ploeg (BENE liga) is vrijaf, dus onze ladies zijn gewaarschuwd! Aftrap om 15u aan de Lostraat!

Doelpunten KSK Heist:
- Stien Voorspoels (0-1)
- Nele Eurlings (0-2)

Gele kaarten:
- Anne Huybrechts
- Maren Van De Goor
Opmerking: beide dames hebben 2 gele kaarten, nog 1 gele kaart en zij zijn een speeldag geschorst.
Plaats reactie